Elisabeth Roddeman

Chain Logistics levert logistieke diensten en assemblage-oplossingen voor bedrijven. Dat doen wij op onze eigen manier, zo efficiënt mogelijk, met aandacht voor de wensen van onze klanten.
Onze missie? Betekenisvol ondernemen!


Zjos Dekker

Zjos Dekker is gediagnosticeerd met het syndroom van Asperger. Ze is erg actief op sociale media en ziet het als haar missie om psychische kwetsbaarheden bespreekbaar te maken. Ze noemt zichzelf ‘de leukste autist van twitter’.

Vera van Proosdij

Vera van Proosdij heeft haar eigen bedrijf opgericht Veer & co, nadat ze jaren lang hard gewerkt heeft voor mooie bedrijven als TomTom en Bugaboo. Ze besloot op expeditie te gaan om de nodige oude patronen te doorbreken,  

Paul Blankhorst

‘Samenleven is samen waarde delen en creëren’

Het bedrijfsleven is een grote aanjager voor onze economie en maatschappij. Miljoenen mensen stoppen hier veel kennis, kunde en ‘vrije tijd’ in en halen er hun inkomen en voldoening uit.


Meindert Pesman

Meindert Pesman heeft als achtergrond een studie economie met specialisatie Vastgoedkunde. Na een carriere bij DTZ Zadelhof en Mercatus Vastgoed Adviseurs is hij in 2011 samen met Gabriel Bosch 1618 Vastgoed gestart. Deze onderneming richt zich op monumentaal vastgoed en heeft als doel dit te herontwikkelen, te restaureren en een nieuwe invulling te geven.

Özcan Akyol

Özcan Akyol (Eus) begon met schrijven en het bestuderen van literatuur toen hij in de jeugdgevangenis zat. In 2012 maakte hij zijn literaire debuut met de semi-autobiografische roman Eus. De schrijver en columnist heeft een uitgesproken mening en houdt mede daardoor zeer interessante lezingen over maatschappelijke en politieke onderwerpen.